Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Πρόκειται για τον Avetisan Garri, ηλικίας 30 ετών, Ρωσικής καταγωγής, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων απόπειρας απόσπασης ελεγχόμενων φαρμακευτικών προϊόντων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




