Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπορεί η Ρωσία να δέχεται μεγάλες οικονομικές πιέσεις ωστόσο οι επιπτώσεις είναι σε όλο τον πλανήτη, έτσι και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ΣΕΛΚ, Πιερή Μάρκου η Κύπρος χρησιμοποιεί ένα μοντέλο υπηρεσιών και η οικονομία μας βασίζεται αρκετά σε αυτό. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το γεγονός ότι αρκετά γραφεία και υπηρεσίες που παρέχονται σε Ρωσικά και Ουκρανικά συμφέροντα ενδεχομένως να πληγούν από τις κυρώσεις και μετέπειτα να έχει επιπτώσεις και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως Κύπρος σε αυτές τις εταιρείες που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την Κύπρο στις δραστηριότητες τους.

Μάλιστα τόνισε ότι ήδη τράπεζες που υπάρχουν στην Κύπρο και έχουν σχέση με τη Ρωσία επηρεάζονται και έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί πολιτών, ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε ούτε για ψώνισμα του σπιτιού.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE