Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπορεί η Ρωσία να δέχεται μεγάλες οικονομικές πιέσεις ωστόσο οι επιπτώσεις είναι σε όλο τον πλανήτη, έτσι και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ΣΕΛΚ, Πιερή Μάρκου η Κύπρος χρησιμοποιεί ένα μοντέλο υπηρεσιών και η οικονομία μας βασίζεται αρκετά σε αυτό. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το γεγονός ότι αρκετά γραφεία και υπηρεσίες που παρέχονται σε Ρωσικά και Ουκρανικά συμφέροντα ενδεχομένως να πληγούν από τις κυρώσεις και μετέπειτα να έχει επιπτώσεις και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως Κύπρος σε αυτές τις εταιρείες που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την Κύπρο στις δραστηριότητες τους.

Μάλιστα τόνισε ότι ήδη τράπεζες που υπάρχουν στην Κύπρο και έχουν σχέση με τη Ρωσία επηρεάζονται και έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί πολιτών, ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε ούτε για ψώνισμα του σπιτιού.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE