ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπλοκαρίστηκαν κάρτες visa στην Κύπρο – Μεγάλη ανησυχία για τις κινήσεις των Ρώσων

Μπορεί η Ρωσία να δέχεται μεγάλες οικονομικές πιέσεις ωστόσο οι επιπτώσεις είναι σε όλο τον πλανήτη, έτσι και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ΣΕΛΚ, Πιερή Μάρκου η Κύπρος χρησιμοποιεί ένα μοντέλο υπηρεσιών και η οικονομία μας βασίζεται αρκετά σε αυτό. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το γεγονός ότι αρκετά γραφεία και υπηρεσίες που παρέχονται σε Ρωσικά και Ουκρανικά συμφέροντα ενδεχομένως να πληγούν από τις κυρώσεις και μετέπειτα να έχει επιπτώσεις και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως Κύπρος σε αυτές τις εταιρείες που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την Κύπρο στις δραστηριότητες τους.

Μάλιστα τόνισε ότι ήδη τράπεζες που υπάρχουν στην Κύπρο και έχουν σχέση με τη Ρωσία επηρεάζονται και έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί πολιτών, ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε ούτε για ψώνισμα του σπιτιού.

Δείτε εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top