ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Ο πόλεμος, η προσφυγιά, η απώλεια, είναι έννοιες βαθιά ριζωμένες στον κυπριακό λαό και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την τραγωδία.

Ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασής μας είναι η φωταγώγηση της πλατείας Ελευθερίας στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα όλων μας να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις.

Παράλληλα, ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει πως η κοινή προσπάθεια όλων των Δήμων της Κύπρου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας συνεχίζεται. Στον Δήμο μας, οι προσφορές συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσας» (Αγίου Ανδρέου 7). Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι συγκινητική.

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους πολίτες της Ουκρανίας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top