Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Ο πόλεμος, η προσφυγιά, η απώλεια, είναι έννοιες βαθιά ριζωμένες στον κυπριακό λαό και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την τραγωδία.

Ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασής μας είναι η φωταγώγηση της πλατείας Ελευθερίας στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα όλων μας να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις.

Παράλληλα, ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει πως η κοινή προσπάθεια όλων των Δήμων της Κύπρου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας συνεχίζεται. Στον Δήμο μας, οι προσφορές συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσας» (Αγίου Ανδρέου 7). Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι συγκινητική.

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους πολίτες της Ουκρανίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE