Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Ο πόλεμος, η προσφυγιά, η απώλεια, είναι έννοιες βαθιά ριζωμένες στον κυπριακό λαό και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την τραγωδία.

Ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασής μας είναι η φωταγώγηση της πλατείας Ελευθερίας στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα όλων μας να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις.

Παράλληλα, ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει πως η κοινή προσπάθεια όλων των Δήμων της Κύπρου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας συνεχίζεται. Στον Δήμο μας, οι προσφορές συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσας» (Αγίου Ανδρέου 7). Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι συγκινητική.

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους πολίτες της Ουκρανίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE