Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Έπεσε η αυλαία σε υπόθεση τραυματισμού 23χρονου από τον συγκάτοικο του. 

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου, 23 χρόνο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση τραυματισμού δεύτερου 23 χρόνου.

To αδίκημα διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στην Ξυλοτύμπου στις 15 Αυγούστου, στο οποίο οι δύο νεαροί συγκατηκούσαν.

Ο τραυματισμός του 23 χρόνου είχε προκληθεί στην κοιλιακή χώρα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου κατά τον χρόνο που θύμα και θύτης βρίσκονταν σε διαμέρισμα που διέμεναν μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE