Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Έπεσε η αυλαία σε υπόθεση τραυματισμού 23χρονου από τον συγκάτοικο του. 

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου, 23 χρόνο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση τραυματισμού δεύτερου 23 χρόνου.

To αδίκημα διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στην Ξυλοτύμπου στις 15 Αυγούστου, στο οποίο οι δύο νεαροί συγκατηκούσαν.

Ο τραυματισμός του 23 χρόνου είχε προκληθεί στην κοιλιακή χώρα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου κατά τον χρόνο που θύμα και θύτης βρίσκονταν σε διαμέρισμα που διέμεναν μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.