Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Έπεσε η αυλαία σε υπόθεση τραυματισμού 23χρονου από τον συγκάτοικο του. 

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου, 23 χρόνο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση τραυματισμού δεύτερου 23 χρόνου.

To αδίκημα διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στην Ξυλοτύμπου στις 15 Αυγούστου, στο οποίο οι δύο νεαροί συγκατηκούσαν.

Ο τραυματισμός του 23 χρόνου είχε προκληθεί στην κοιλιακή χώρα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου κατά τον χρόνο που θύμα και θύτης βρίσκονταν σε διαμέρισμα που διέμεναν μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE