Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 23χρονο συγκάτοικο του - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Έπεσε η αυλαία σε υπόθεση τραυματισμού 23χρονου από τον συγκάτοικο του. 

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου, 23 χρόνο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση τραυματισμού δεύτερου 23 χρόνου.

To αδίκημα διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στην Ξυλοτύμπου στις 15 Αυγούστου, στο οποίο οι δύο νεαροί συγκατηκούσαν.

Ο τραυματισμός του 23 χρόνου είχε προκληθεί στην κοιλιακή χώρα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου κατά τον χρόνο που θύμα και θύτης βρίσκονταν σε διαμέρισμα που διέμεναν μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE