Πόλεμος στην Ουκρανία – Αναφορές για βομβαρδισμό παιδικού σταθμού

Πόλεμος στην Ουκρανία – Αναφορές για βομβαρδισμό παιδικού σταθμού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από ουκρανικές πηγές στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι ένα κτίριο που στέγαζε παιδικό σταθμό χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο. Οι πληροφορίες δεν έχουν επαληθευθεί. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στην πόλη Sieverodonietsk στο Λουγκάνσκ στην Ανατολική Ουκρανία.

 

 

 

Οι μάχες από αέρος και εδάφους έχουν μεταφερθεί στα αστικά κέντρα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι «ισοπέδωσαν» το Χάρκοβο και ελέγχουν τη Χερσώνα, ενώ σφοδρές μάχες διεξάγονται και στη Μαριούπολη. Ο δήμαρχος της Μαριούπολης, ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εμποδίζουν τη διαφυγή πολιτών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE