Πόλεμος στην Ουκρανία – Αναφορές για βομβαρδισμό παιδικού σταθμού

Πόλεμος στην Ουκρανία – Αναφορές για βομβαρδισμό παιδικού σταθμού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από ουκρανικές πηγές στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι ένα κτίριο που στέγαζε παιδικό σταθμό χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο. Οι πληροφορίες δεν έχουν επαληθευθεί. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στην πόλη Sieverodonietsk στο Λουγκάνσκ στην Ανατολική Ουκρανία.

 

 

 

Οι μάχες από αέρος και εδάφους έχουν μεταφερθεί στα αστικά κέντρα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι «ισοπέδωσαν» το Χάρκοβο και ελέγχουν τη Χερσώνα, ενώ σφοδρές μάχες διεξάγονται και στη Μαριούπολη. Ο δήμαρχος της Μαριούπολης, ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εμποδίζουν τη διαφυγή πολιτών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.