Του επιτέθηκε στη μέση του αγώνα - Χειροπέδες σε 25χρονο ποδοσφαιριστή

Του επιτέθηκε στη μέση του αγώνα - Χειροπέδες σε 25χρονο ποδοσφαιριστή

Στις 28/02/22 στις 7.30 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Ερμή Πολεμιδιών στα Πολεμίδια, μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των Κέντρων Νεότητος Συνοικισμού Αγίου Ιωάννη και Οράς, (αγροτικό πρωτάθλημα) 25χρονος που αγωνιζόταν με τη μία ομάδα επιτέθηκε και κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, 20χρονο αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Ο 20χρονος αφού εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα των ζυγωματικών και των οστών της άνω γνάθου.   

Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE