Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Ανησυχία προκαλούν οι συνεχόμενες αυξήσεις στα καύσιμα σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μιλώντας στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί τονίζοντας πως οι ουρές προς τα κατεχόμενα μεγαλώνουν καθημερινά.

«Έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση πρέπει να πάρουμε μέτρα. Οι πρατηριούχοι πρέπει να πάρουν μέτρα…χθες», είπε συγκεκριμένα.

«Ορίσαμε μια γενική συνέλευση στις 16 του μήνα και εκεί θα πάρουμε δυναμικά μέτρα για τις αυξημένες ροές καυσίμων από τα κατεχόμενα. Δεν πάει άλλο», πρόσθεσε.

Όσο αφορά το ποσοστό μείωσης της προσέλευσης των οδηγών στα πρατήρια της ελεύθερης Κύπρου, ο κύριος Χριστοδούλου είπε πως ξεπέρασε το 35-40%.

«Μειώνεται καθημερινά η κίνηση προς τα πρατήρια μας. Έχουμε ξεπεράσει το 35-40% στη Λευκωσία και στην ελεύθερη Αμμόχωστο, δεν βγάζουμε τα έξοδα μας, παθαίνουμε μεγάλη ζημιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.