Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Ανησυχία προκαλούν οι συνεχόμενες αυξήσεις στα καύσιμα σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μιλώντας στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί τονίζοντας πως οι ουρές προς τα κατεχόμενα μεγαλώνουν καθημερινά.

«Έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση πρέπει να πάρουμε μέτρα. Οι πρατηριούχοι πρέπει να πάρουν μέτρα…χθες», είπε συγκεκριμένα.

«Ορίσαμε μια γενική συνέλευση στις 16 του μήνα και εκεί θα πάρουμε δυναμικά μέτρα για τις αυξημένες ροές καυσίμων από τα κατεχόμενα. Δεν πάει άλλο», πρόσθεσε.

Όσο αφορά το ποσοστό μείωσης της προσέλευσης των οδηγών στα πρατήρια της ελεύθερης Κύπρου, ο κύριος Χριστοδούλου είπε πως ξεπέρασε το 35-40%.

«Μειώνεται καθημερινά η κίνηση προς τα πρατήρια μας. Έχουμε ξεπεράσει το 35-40% στη Λευκωσία και στην ελεύθερη Αμμόχωστο, δεν βγάζουμε τα έξοδα μας, παθαίνουμε μεγάλη ζημιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

Πηγαίνει στη συνάντησή του με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων με ξεκάθαρη πολιτική βούληση και ετοιμότητα, αν υπάρξει ανταπόκριση, να υπάρξουν και θετικά αποτελέσματα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE