Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Καύσιμα…«φωτιά»: Μεγαλώνουν οι ουρές προς τα κατεχόμενα - Δυναμικά μέτρα από πρατηριούχους

Ανησυχία προκαλούν οι συνεχόμενες αυξήσεις στα καύσιμα σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μιλώντας στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί τονίζοντας πως οι ουρές προς τα κατεχόμενα μεγαλώνουν καθημερινά.

«Έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση πρέπει να πάρουμε μέτρα. Οι πρατηριούχοι πρέπει να πάρουν μέτρα…χθες», είπε συγκεκριμένα.

«Ορίσαμε μια γενική συνέλευση στις 16 του μήνα και εκεί θα πάρουμε δυναμικά μέτρα για τις αυξημένες ροές καυσίμων από τα κατεχόμενα. Δεν πάει άλλο», πρόσθεσε.

Όσο αφορά το ποσοστό μείωσης της προσέλευσης των οδηγών στα πρατήρια της ελεύθερης Κύπρου, ο κύριος Χριστοδούλου είπε πως ξεπέρασε το 35-40%.

«Μειώνεται καθημερινά η κίνηση προς τα πρατήρια μας. Έχουμε ξεπεράσει το 35-40% στη Λευκωσία και στην ελεύθερη Αμμόχωστο, δεν βγάζουμε τα έξοδα μας, παθαίνουμε μεγάλη ζημιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE