Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές Παγκύπρια – Τρέχουν τα συνεργεία της ΑΗΚ

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές Παγκύπρια – Τρέχουν τα συνεργεία της ΑΗΚ

Προβλήματα παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν τις τελευταίες ώρες.

Από τους ισχυρούς ανέμους έχουν προκληθεί διάφορες ζημιές, ως αποτέλεσμα να υπάρχει και διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου βρίσκονται επί ποδός για αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προκληθεί και αναμένεται η αποκατάσταση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση, η οποία τέθηκε σε ισχύ από χθες το βράδυ η ώρα 23:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00 σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί άνεμοι έντασης 6-7 μποφόρ αναμένεται να επηρεάζουν κατά διαστήματα ορισμένες περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού.

Παράλληλα ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου έχει καταστεί πολύ επικίνδυνος λόγω της χαλαζόπτωσης και της συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE