Απίθανη σύμπτωση: Οι ημερομηνίες των Παγκ. Πολέμων έχουν ίδιο άθροισμα με την εισβολή στην Ουκρανία

Απίθανη σύμπτωση: Οι ημερομηνίες των Παγκ. Πολέμων έχουν ίδιο άθροισμα με την εισβολή στην Ουκρανία

Το άθροισμα της ημερομηνίας που ξεκίνησαν οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι είναι ίδιο με αυτό της ημερομηνίας που η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία.

Πάντα σε μεγάλα γεγονότα, υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν συμπτώσεις με άλλα ανάλογα και η εισβολή της Ρωσίας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Μόνο που το αποτέλεσμα της σύμπτωσης αυτής είναι κάπως τρομακτικό και έχει γίνει viral στα social media και ειδικά στο Twitter.

Και πως να μην είναι από τη στιγμή που οι το άθροισμα των ημερομηνιών που ξεκίνησαν οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι έχουν το ίδιο άθροισμα με αυτή της ημέρας που ξεκίνησαν ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Βέβαια, όπως πολύ σωστά θα παρατηρήσει κανείς, η πρόσθεση δεν γίνεται με τους ίδιους κανόνες στην ημέρα, στον μήνα και στον χρόνο των ημερομηνιών.

Στην ημέρα και στον μήνα, τα νούμερα μένουν ως έχουν, ενώ στον χρόνο σπάνε σε δύο διψήφια.

Όταν όμως θέλεις να συνδέσεις κάποια γεγονότα, βρίσκεις συμπτώσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE