Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Ουκρανοί ζουν την απόλυτη φρίκη, εκείνη του πολέμου, μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους. Πολλά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως όμως με Ουκρανούς να τραγουδούν και να παίζουν μουσική στη διάρκεια των εφιαλτικών αυτών ημερών.

Το BBC επιβεβαίωσε ένα ακόμη βίντεο: Μια στρατιωτική μπάντα Ουκρανών παίζει το τραγούδι «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά από οδοφράγματα που προστατεύουν το κτίριο της Όπερας στην Οδησσό.

 

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα ένα βίντεο με ένα μικρό κορίτσι που τραγουδά το «Let it Go» από την παιδική ταινία Frozen την ώρα που βρίσκεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο. Η Amelia τραγουδά και οικογένειες που έχουν επίσης βρει καταφύγιο μαζί της τη χειροκροτούν.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE