Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Ουκρανοί ζουν την απόλυτη φρίκη, εκείνη του πολέμου, μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους. Πολλά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως όμως με Ουκρανούς να τραγουδούν και να παίζουν μουσική στη διάρκεια των εφιαλτικών αυτών ημερών.

Το BBC επιβεβαίωσε ένα ακόμη βίντεο: Μια στρατιωτική μπάντα Ουκρανών παίζει το τραγούδι «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά από οδοφράγματα που προστατεύουν το κτίριο της Όπερας στην Οδησσό.

 

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα ένα βίντεο με ένα μικρό κορίτσι που τραγουδά το «Let it Go» από την παιδική ταινία Frozen την ώρα που βρίσκεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο. Η Amelia τραγουδά και οικογένειες που έχουν επίσης βρει καταφύγιο μαζί της τη χειροκροτούν.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE