Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Ουκρανοί ζουν την απόλυτη φρίκη, εκείνη του πολέμου, μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους. Πολλά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως όμως με Ουκρανούς να τραγουδούν και να παίζουν μουσική στη διάρκεια των εφιαλτικών αυτών ημερών.

Το BBC επιβεβαίωσε ένα ακόμη βίντεο: Μια στρατιωτική μπάντα Ουκρανών παίζει το τραγούδι «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά από οδοφράγματα που προστατεύουν το κτίριο της Όπερας στην Οδησσό.

 

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα ένα βίντεο με ένα μικρό κορίτσι που τραγουδά το «Let it Go» από την παιδική ταινία Frozen την ώρα που βρίσκεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο. Η Amelia τραγουδά και οικογένειες που έχουν επίσης βρει καταφύγιο μαζί της τη χειροκροτούν.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE