Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες παίζουν το «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά στο οδόφραγμα – Συγκινητικό βίντεο

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Ουκρανοί ζουν την απόλυτη φρίκη, εκείνη του πολέμου, μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους. Πολλά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως όμως με Ουκρανούς να τραγουδούν και να παίζουν μουσική στη διάρκεια των εφιαλτικών αυτών ημερών.

Το BBC επιβεβαίωσε ένα ακόμη βίντεο: Μια στρατιωτική μπάντα Ουκρανών παίζει το τραγούδι «Don’t Worry, Be Happy» μπροστά από οδοφράγματα που προστατεύουν το κτίριο της Όπερας στην Οδησσό.

 

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα ένα βίντεο με ένα μικρό κορίτσι που τραγουδά το «Let it Go» από την παιδική ταινία Frozen την ώρα που βρίσκεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο. Η Amelia τραγουδά και οικογένειες που έχουν επίσης βρει καταφύγιο μαζί της τη χειροκροτούν.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE