O Ερντογάν έκανε test drive στο νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής εταιρίας Togg - Δείτε βίντεο

O Ερντογάν έκανε test drive στο νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής εταιρίας Togg - Δείτε βίντεο

Στο τιμόνι του νέου μοντέλου της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg βρέθηκε το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος δοκίμασε τις επιδόσεις του T10F που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες και είναι το δεύτερο κατά σειρά ηλεκτρικό μοντέλο μετά το SUV T10X.


Το T10F, τα τεστ για το οποίο είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο το 2024, παρουσιάστηκε στα Άδανα στα πλαίσια της έκθεσης TEKNOFEST.

Σύμφωνα με τη Millyet το T10F έχει σχεδιαστεί σε πιο σπορ γραμμή αλλά θα έχει και πιο μεγάλη αυτάρκια, στα 600 χλμ., 80 περισσότερα από το SUV της Togg.

Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάγια Κάλας, δήλωσε ότι η 'Ενωση θα συνεχίσει να στοχεύει την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τον επόμενο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE