ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Χαλάρωσαν» τα μέτρα, «χαλάρωσαν» και οι καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ  - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Χαλάρωσαν» τα μέτρα,  «χαλάρωσαν» και οι καταγγελίες

Στην καταγγελία 13 πολιτών και τεσσάρων επιχειρήσεων για παραβίαση των Διαταγμάτων προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 1.586 έλεγχοι παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες δύο επιχειρήσεων και εννέα πολιτών, ενώ στη Λεμεσό μετά από 64 ελέγχους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Στη Λάρνακα έγιναν 399 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες, στην Πάφο μετά από 120 ελέγχους καταγγέλθηκαν δύο επιχειρήσεις, ενώ στην Αμμόχωστο έγιναν δύο καταγγελίες εναντίον πολιτών σε σύνολο 354 ελέγχων. Τέλος, στη Μόρφου έγιναν 128 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επιπλέον, 134 και 8 ελέγχους πραγματοποίησαν η Τροχαία και η Λιμενική Αστυνομία αντίστοιχα χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE