Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Aνταλλαγή απόψεων για το θέμα της κρίσης που δημιουργήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου τον με Πρόεδρο της Σλοβενίας Μπόρουτ Παχόρ, τον οποίο συνόδευσε κατά την αποχώρησή του από την Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου συνοδεύοντας τον κ. Παχόρ κατά την αποχώρησή του, εξέφρασε την εκτίμηση της πολιτείας για τις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με τη Σλοβενία.

Παράλληλα, προστίθεται, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η επίσκεψη του Σλοβένου Προέδρου στην Κύπρο θα αποδειχθεί ένα ακόμη βήμα προς τις κοινές μας προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών δεσμών σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στο πλαίσιο της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE