ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Συνταγές από τη Σμύρνη» για τους δικούς μας μικρούς ήρωες

«Συνταγές από τη Σμύρνη» για τους δικούς μας μικρούς ήρωες

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», με μία σειρά βιβλίων με θεματική τη Σμύρνη και την πλούσια κουζίνα της.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συμμετέχουν σε μία ακόμα εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά, καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνεργάζονται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ ώστε να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», για παιδιά με καρκίνο. Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», με εμπνευστή τον Λουκά Φουρλά και κεντρικό σύνθημα «Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο!», αποτελεί μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που συγκινεί όλους, καθώς στηρίζει τα παιδιά της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.


Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συμμετέχουν στο έργο του ιδρύματος προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μίας πολυτελούς συλλογής βιβλίων μαγειρικής με τίτλο: «Η Σμύρνη μου: Οι αυθεντικές πολίτικες συνταγές», που αποτελείται από έξι τόμους μοναδικής ποιότητας. Ανά εβδομάδα και μεταξύ των ημερομηνιών 10 Μαρτίου και 20 Απριλίου, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν από τα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έναν από τους έξι διαφορετικούς τόμους που θα διατίθενται με τη σειρά και για διάστημα 7 ημερών. Κάθε τόμος θα πωλείται στην τιμή των €5.99 και θα καλύπτει διαφορετικό κομμάτι της μαγειρικής της κοσμοπολίτικης Σμύρνης, με μοναδικές περιγραφές που ανασύρουν μνήμες, μυρωδιές και γεννούν εικόνες μία πόλης με απαράμιλλη ομορφιά και χάρη.


Στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού θα βρίσκεται, από τις 10/03 μέχρι τις 16/03, ο 1ος τόμος της πολυτελούς σειράς, με τίτλο «Τα γλυκά της Σμύρνης». Ο 2ος τόμος με τίτλο «Γεύσεις με κιμά» θα πωλείται από τις 17/03 μέχρι τις 23/03. Αντιστοίχως ο 3ος τόμος «Ζυμαρικά & Ρύζι» θα πωλείται από τις 24/03 μέχρι τις 30/03, ο 4ος «Γεύσεις με κρέας» από τις 31/03 μέχρι τις 06/04, ο 5ος «Πίτες & Ζύμες» από τις 07/04 μέχρι τις 13/04 και ο τελευταίος τόμος με τίτλο «Παραδοσιακά & Αγαπημένα» από τις 14/04 μέχρι και τις 20/04. Σε περίπτωση που τα βιβλία μαγειρικής δεν εξαντληθούν στο προκαθορισμένο διάστημα, δηλαδή μέχρι και την 20η Απριλίου, θα δοθεί παράταση μίας εβδομάδας κατά την οποία όλοι οι τόμοι, ανεξαρτήτως θεματολογίας, θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση.


Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να στηρίζουν προσπάθειες με κοινωνικό χαρακτήρα και συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες που έχουν ως γνώμονα το κοινό καλό. Με αυτή την ενέργεια, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία μοναδική σειρά βιβλίων μαγειρικής με τίτλο «Συνταγές από τη Σμύρνη» και να εξερευνήσουν συνταγές, περιγραφές, μυρωδιές και εικόνες μίας άλλης εποχής, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τον πιο ιερό σκοπό: την υγεία και το καλό των παιδιών μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top