Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας της Κρήτης είναι ο 63χρονος άνδρα που σήμερα τα ξημερώματα δέχτηκε την ένοπλη επίθεση στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό πυροβολήθηκε από καλάσνικόφ, καθώς στο σημείο που χτυπήθηκε από τους δράστες οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ βρήκαν 8 κάλυκες από το συγκεκριμένο τύπου όπλου.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
Την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλεια Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τις κάμερες της περιοχής τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το αυτοκίνητο του θύματος ή δράστες και έφυγαν από αυτό αφού άδειασαν το καλάσνικόφ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ την ώρα που συνέβη το περιστατικό στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.