Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας της Κρήτης είναι ο 63χρονος άνδρα που σήμερα τα ξημερώματα δέχτηκε την ένοπλη επίθεση στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό πυροβολήθηκε από καλάσνικόφ, καθώς στο σημείο που χτυπήθηκε από τους δράστες οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ βρήκαν 8 κάλυκες από το συγκεκριμένο τύπου όπλου.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
Την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλεια Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τις κάμερες της περιοχής τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το αυτοκίνητο του θύματος ή δράστες και έφυγαν από αυτό αφού άδειασαν το καλάσνικόφ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ την ώρα που συνέβη το περιστατικό στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE