Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Κινηματογραφική ενέδρα στην Ελλάδα: «Έραψαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο ομάδας

Γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας της Κρήτης είναι ο 63χρονος άνδρα που σήμερα τα ξημερώματα δέχτηκε την ένοπλη επίθεση στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό πυροβολήθηκε από καλάσνικόφ, καθώς στο σημείο που χτυπήθηκε από τους δράστες οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ βρήκαν 8 κάλυκες από το συγκεκριμένο τύπου όπλου.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
Την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλεια Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τις κάμερες της περιοχής τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το αυτοκίνητο του θύματος ή δράστες και έφυγαν από αυτό αφού άδειασαν το καλάσνικόφ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ την ώρα που συνέβη το περιστατικό στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE