ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ: Ποιοι δρομοι ειναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ: Ποιοι δρομοι ειναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς:

Επαρχία Λάρνακας
Βαβατσινιάς – Μαχαιρά
Βαβατσινιάς – Αγίων Βαβατσινιάς
Οδού – Φαρμακά

Eπαρχία Λευκωσίας
Πολυστύπου – Λαγουδερών – Μαδαρής

Περιοχή Μόρφου
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Κακοπετριάς– Pinewood
Κακοπετριάς – Σπηλιών
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Κύκκου
Πεδουλά- Τροόδους – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου

Επαρχία Λεμεσού
Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά – Τροοδους

Λόγω των καιρικών συνθηκών το οδόστρωμα σε όλο το οδικό δίκτυο είναι ολισθηρό, γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Γι’ αυτό προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE