ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο Κουλίας: «Ο Κουλούμας σηκώστηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός…Επιάσαμε έναν τηλεφωνητή από το νοσοκομείο και αυτοχρίστηκε διοικητής του ΓεΣΥ»

Ξεσπά ο Κουλίας: «Ο Κουλούμας σηκώστηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός…Επιάσαμε έναν τηλεφωνητή από το νοσοκομείο και αυτοχρίστηκε διοικητής του ΓεΣΥ»

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Ζαχαρία Κουλούμα και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, Μάριου Κουλούμα.

Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής μετά από έντονο διαπλικτισμό ανάμεσα τους, ο κ. Κουλίας ζήτησε από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα καλώντας μάλιστα και την ασφάλεια.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Κουλίας ανέφερε το επίμαχο θέμα που έφερε την αντιπαράθεση μεταξύ τους και αφορά το ΓεΣυ. Όπως εξήγησε ο κ. Κουλίας, ο Γενικός Ελεγκτής συνέταξε έκθεση στην οποία αναγράφονται όλα τα απαράδεκτα και οι καταχρήσεις που συμβαίνουν στον ΟΑΥ.

Όταν η εν λόγω έκθεση διαβαζόταν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο κ. Κουλούμας ήθελε να κάνει παρέμβαση με τον κ. Κουλία να ξεσπά και να αναφέρει ότι: «Ο κ. Κουλούμας ήθελε να αναλάβει την Προεδρία της Επιτροπής και να μιλά όποτε ήθελε. Διέκοπτε και το έκανε από την προηγούμενη συνεδρία, του υπέδειξα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και σηκώθηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός και μας είπε ¨είναι μία παρωδία εδώ¨». Μάλιστα ο κ. Κουλίας δεν το άφησε μέχρι εκεί αναφέροντας για τον κ. Κουλούμα ότι από τηλεφωνητής ανέλαβε να γίνει διοικητής του ΓεΣΥ. 

Όσο αφορά το πρόβλημα που προκύπτει με το ΓεΣΥ, ο κ. Κουλίας ανέφερε ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει η διοίκηση του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top