Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένει να καθίσει στο ειδώλιο (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένει να καθίσει στο ειδώλιο (βίντεο)

Στις 18 Μαρτίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Χθες όπως μετέδωσε η εκπομπή "Πρωινό" μεταφέρθηκε στις φυλακές "Κορυδαλλού" και ετοιμάζει εντατικά μαζί με το δικηγόρο του. 

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE