Καταζητείται ο Χρίστος Κωνσταντίνου - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Καταζητείται ο Χρίστος Κωνσταντίνου - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Τη φωτογραφία και στοιχεία καταζητούμενου υπόπτου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Χρίστο Κωνσταντίνου, 39 ετών, από τη Λευκωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Τα αδικήματα φέρεται σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία να διαπράχθηκαν μεταξύ της 01ης Ιανουαρίου, 2021, και 17 Φεβρουαρίου, 2022, στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE