Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο θανάτους και 296 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Παρασκευή.

Συνολικά, έγιναν 13.696 εξετάσεις για εντοπισμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19.

Από τα 296 περιστατικά τα 100 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 77 στην Κερύνεια, τα 71 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τα 16 στο Τρίκωμο, τα 22 στη Μόρφου και τα 10 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας 72.586 κρούσματα και 203 καταγράφηκαν στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE