Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

H δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE