Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

H δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE