Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

H δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE