ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια: Επί ποδός η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια: Επί ποδός η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή Τροόδους, τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν επί ποδός από το πρωί για να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια στο κοινό.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, η επέμβαση των επί καθήκοντι αστυνομικών του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ), των Αστυνομικών Σταθμών Πλατρών και Τροόδους, καθώς και άλλων μελών που ήταν υπηρεσία στην περιοχή, χρειάστηκε σε αρκετές περιπτώσεις.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού στο οδόστρωμα, πέραν των 10 οδηγών αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στα χιόνια με τα αυτοκίνητά τους και τα επί καθήκοντι μέλη μας, τους παρείχαν βοήθεια για τη μετακίνησή τους και για απεγκλωβισμό των οχημάτων τους.

Σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές, οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια με περιπολικά της Αστυνομίας, στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους και στα ξενοδοχεία της περιοχής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top