Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια: Επί ποδός η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια: Επί ποδός η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή Τροόδους, τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν επί ποδός από το πρωί για να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια στο κοινό.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, η επέμβαση των επί καθήκοντι αστυνομικών του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ), των Αστυνομικών Σταθμών Πλατρών και Τροόδους, καθώς και άλλων μελών που ήταν υπηρεσία στην περιοχή, χρειάστηκε σε αρκετές περιπτώσεις.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού στο οδόστρωμα, πέραν των 10 οδηγών αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στα χιόνια με τα αυτοκίνητά τους και τα επί καθήκοντι μέλη μας, τους παρείχαν βοήθεια για τη μετακίνησή τους και για απεγκλωβισμό των οχημάτων τους.

Σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές, οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια με περιπολικά της Αστυνομίας, στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους και στα ξενοδοχεία της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE