Aντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση-σοκ για τις κρίσεις πανικού που βίωσε την επομένη των γενεθλίων του

Aντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση-σοκ για τις κρίσεις πανικού που βίωσε την επομένη των γενεθλίων του

Το Χ-Factor άρχισε να μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Αlpha Κύπρου. Παρουσιαστής θα είναι ο Κύπριος ηθοποιός Αντρέας Γεωργίου και ο οποίος με αφορμή τη νέα πρόκληση που μπήκε στη ζωή του έδωσε συνέντευξη στο BHMAgazino.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης μίλησε με λόγια που συγκλονίζουν για τις κρίσεις πανικού που βίωσε στα 36 του χρόνια και την αιτία που της προκάλεσε. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE