ΔΙΕΘΝΗ

Δραματικά 24ωρα για την Ουκρανία - Την Τετάρτη θα συνεχιστούν διαπραγματεύσεις

Δραματικά 24ωρα για την Ουκρανία - Την Τετάρτη θα συνεχιστούν διαπραγματεύσεις

Συγκλονιστικές είναι οι ώρες που εξακολουθεί να βιώνει ο ουκρανικός λαός που βλέπει τη χώρα του να σφυρηλατείται από παντού από τον πόλεμο που εξαπολύουν από τις 24 Φεβρουαρίου οι ρωσικές δυνάμεις με το βλέμμα να στρέφεται εκ νέου στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται την Τετάρτη, άνευ απροόπτου προκειμένου να βρεθεί ειρηνευτική λύση την ώρα που το Κίεβο βλέπει χώρο για συμβιβασμό ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε επικοινωνία του με τον Σαρλ Μισέλ κατηγόρησε την Ουκρανία ότι δεν επιδεικνύει σοβαρότητα.

Το βράδυ της Τρίτης έφτασαν στο Κίεβο οι πρωθυπουργοί της Πολωνίας, Σλοβενίας και Τσεχίας προκειμένου να συναντηθούν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μία κίνηση «απερίφραστης υποστήριξης ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας», ενώ πολεμικά πλοία της Ρωσίας εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Οδησσού.

Στη Μαριούπολη, οι τοπικές Αρχές αναφέρουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν θέσει υπό ομηρία τους ασθενείς και το προσωπικό ενός νοσοκομείου. Περισσότεροι από 2.500 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους και 350.000 παραμένουν εγκλωβισμένοι στην πόλη, παρά την αναχώρηση 2.000 οχημάτων μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου, όπως εκτιμούν Ουκρανοί αξιωματούχοι.

 

 

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top