Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη αρχιεγκληματία!!!

Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη  αρχιεγκληματία!!!

Πέταξε το προσωπείο της η "σιδηρά κυρία" του ΔΝΤ στο χθεσινό Eurogroup και απέδειξε για ποιο λόγο τα πήγαινε καλά με τον Σαμαρά, ο οποίος έσκυβε το κεφάλι σε κάθε της αρρωστημένο «θέλω», καταστρέφοντας τον ελληνικό λαό!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης της χαλάει το «γλυκό» και η κα Λαγκάρντ, αποφάσισε να... προσπαθήσει να τον ξεφτυλίσει στο Eurogroup!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε κάτω από μεγάλες πιέσεις.

Η Λαγκάρντ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, είπε χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με ενήλικες στο δωμάτιο", αφήνοντας υπονοούμενα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η επικεφαλής του Ταμείου είχε άλλη μια ειρωνική ατάκα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ο Πίτερ Σπίγκελ των F.T., μετέδωσε ότι μόλις είδε τον Βαρουφάκη τον χαιρέτισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο... αρχιεγκληματίας, έρχεται να πει "γεια"".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE