Πόλεμος Ουκρανία: Νεκρή 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος στο Κίεβο

Πόλεμος Ουκρανία: Νεκρή 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος στο Κίεβο

Μία 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος, που εργαζόταν μαζί με το Fox News, σκοτώθηκε στα περίχωρα του Κιέβου τη Δευτέρα.

Η Ολεκσάνδρα Κουσνίνοβα εργαζόταν με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό καθ' όλη τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η νεαρή γυναίκα περιγράφηκε ως «αστεία και ευγενική» από μία παραγωγό του Fox News που είχε συνεργαστεί μαζί της κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Έρχεται αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο εικονολήπτης του Fox News, Πιέρ Ζακρέβσκι, έπεσε νεκρός ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ κοντά στο Κίεβο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE