Στην Πάφο για να... επιστρέψει - Γεμίζει το πλάνο του Τιμούρ

Στην Πάφο για να... επιστρέψει - Γεμίζει το πλάνο του Τιμούρ

Με τους Αρτυματά, Βερχόβετς, Ρουσιάς η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα μπει στα... βαθιά τις επόμενες μέρες, ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Δεν χρειάστηκε μεγάλη ανάλυση από την τεχνική ηγεσία προς τους ποδοσφαιριστές του σχετικά με το ματς στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα και πλέον το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες και η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων από τα υπόλοιπα ματς του γκρουπ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE