ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξώδικο 500 ευρώ σε καφετέρια - Δεν συμμορφώνονται αρκετοί πολίτες - Συνεχίζουν να μην φοράνε μάσκα

Εξώδικο 500 ευρώ σε καφετέρια - Δεν συμμορφώνονται αρκετοί πολίτες - Συνεχίζουν να μην φοράνε μάσκα

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τρίτης 15/3 μέχρι τις 06.00 σήμερα 16/3), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 1.739 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία που αφορά υποστατικό.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 399 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 119 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 360 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 143 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 392 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών και στη περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 139 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 187 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Σε ερώτηση αναφορικά με την καταγγελία υποστατικού στην Πάφου, ανέφερε ότι αφορούσε καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος ήταν χωρίς προστατευτική μάσκα και εκδόθηκε εξώδικο €500.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top