Πυρκαγιά ξεκίνησε και πάλι από ελαττωματική καπνοδόχο - Τυλίχθηκε στις φλόγες διώροφη κατοικία

Πυρκαγιά ξεκίνησε και πάλι από ελαττωματική καπνοδόχο - Τυλίχθηκε στις φλόγες διώροφη κατοικία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 15ης Μαρτίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 16ης Μαρτίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Μεταξύ άλλων, η ώρα 15:10 χθες 15/3 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στην κοινότητα Γαλάτας της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Στο ισόγειο της οικίας υπήρχε εργαστήριο διαχείρισης μελιού. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, καταστράφηκε η ξύλινη οροφή της κατοικίας, εξοπλισμός στο εσωτερικό και μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Εκτεταμένες ζημίες έπαθε επίσης παρακείμενη οικία, η οποία ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, υπήρχαν ένοικοι, οι οποίοι είχαν εξέλθει του χώρου της πυρκαγιάς με ασφάλεια.

Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο και τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.