ΔΙΕΘΝΗ

Προβλέψεις JP Morgan: Οι τιμές του πετρελαίου θα ανέβουν και πάλι

Προβλέψεις JP Morgan: Οι τιμές του πετρελαίου θα ανέβουν και πάλι

H JP Morgan επισημαίνει ότι όλα τα βλέμματα είναι στη ρωσική παραγωγική ικανότητα καθώς το ασφάλιστρο κινδύνου του πετρελαίου παραμένει υψηλό.

Δεδομένης της σημασίας της Ρωσίας στην παγκόσμια πετρελαϊκή βιομηχανία και επειδή ο πλανήτης ήταν ήδη ελλιπής σε παραγωγική ικανότητα πριν από την τρέχουσα γεωπολιτική κρίση, υπάρχει μια σημαντική εστίαση τόσο στις πραγματικές όσο και στις δυνητικές διαταραχές του εφοδιασμού από τη Ρωσία, οι οποίες θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την ήδη περιορισμένη αγορά.

«Κατά την άποψή μας, μια πραγματική διαταραχή της προσφοράς δεν αντικατοπτρίζεται στις τιμές του πετρελαίου στη spot (τοις μετρητοίς) αγορά, απλώς και μόνο επειδή μέχρι σήμερα, το ρωσικό πετρέλαιο συνεχίζει να ρέει», εκτιμά η JPM.

Συνοπτικά, καθώς η στενότητα στην αγορά πετρελαίου παραμένει κατά τη μεσοπρόθεσμη – μακροπρόθεσμη οπτική του, η αμερικανική τράπεζα πιστεύει ότι το αυξημένο ασφάλιστρο κινδύνου στις τιμές του πετρελαίου θα παραμείνει, οδηγώντας με υψηλότερες πιθανότητες το σενάριο για 125 δολάρια ανά βαρέλι το 2022 και 150 δολάρια ανά βαρέλι το 2023.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top