Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Κύκλοι κοντά στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαίδη, χαρακτηρίζουν… τραβηγμένα όσα βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, ότι ναυάγησε οριστικά η περίπτωση εμπλοκής του Μαρκ Κάμπελ στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Στις επαφές που έκαναν οι δυο άντρες την περασμένη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές τα βρήκαν στο πλαίσιο συμφωνίας και ειδικά στο ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Βρετανός επιχειρηματίας για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE