Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Κύκλοι κοντά στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαίδη, χαρακτηρίζουν… τραβηγμένα όσα βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, ότι ναυάγησε οριστικά η περίπτωση εμπλοκής του Μαρκ Κάμπελ στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Στις επαφές που έκαναν οι δυο άντρες την περασμένη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές τα βρήκαν στο πλαίσιο συμφωνίας και ειδικά στο ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Βρετανός επιχειρηματίας για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE