Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Κύκλοι κοντά στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαίδη, χαρακτηρίζουν… τραβηγμένα όσα βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, ότι ναυάγησε οριστικά η περίπτωση εμπλοκής του Μαρκ Κάμπελ στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Στις επαφές που έκαναν οι δυο άντρες την περασμένη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές τα βρήκαν στο πλαίσιο συμφωνίας και ειδικά στο ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Βρετανός επιχειρηματίας για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE