Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Ακόμα δεν… έκανε «delete» τον Κάμπελ ο Πουλλαϊδης

Κύκλοι κοντά στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαίδη, χαρακτηρίζουν… τραβηγμένα όσα βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, ότι ναυάγησε οριστικά η περίπτωση εμπλοκής του Μαρκ Κάμπελ στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Στις επαφές που έκαναν οι δυο άντρες την περασμένη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές τα βρήκαν στο πλαίσιο συμφωνίας και ειδικά στο ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Βρετανός επιχειρηματίας για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE