Τους έπιασαν να φορτώνουν... ξύλινα καλούπια - Τους πέρασαν χειροπέδες και τέθηκαν υπό κράτηση

Τους έπιασαν να φορτώνουν... ξύλινα καλούπια - Τους πέρασαν χειροπέδες και τέθηκαν υπό κράτηση

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας και συγκεκριμένα αριθμό ξύλινων καλουπιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χθες στις 20:00 μέλη της ΑΔΕ Πάφου βρίσκονταν περιπολία πλησίον του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα, όταν παρατήρησαν ημιφορτηγό όχημα να εισέρχεται σε συγκεκριμένο τεμάχιο και δύο πρόσωπα φέρεται να κατέβηκαν απ΄αυτό και άρχισαν να φορτώνουν ξύλινα καλούπια.

Μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) παρακολούθησαν τον χώρο και όταν αναχώρησαν έγινε σήμα να σταματήσουν. Το ημιφορτηγό σταμάτησε και όπως διαφάνηκε σε αυτό επέβαιναν δύο πρόσωπα μόνιμοι κάτοικοι Πάφου ηλικίας 36 και 38 ετών.

Σε ερώτηση γιατί φόρτωναν τα καλούπια και αν είχαν κάποια άδεια από τον ιδιοκτήτη, αυτοί δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και ως εκ τούτου συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE