Νέα υπόθεση με πλαστοπροσωπίας - Ήταν γνήσιο το διαβατήριο - Προσπάθησε να διαφύγει από την Πάφο στο Βέλγιο

Νέα υπόθεση με πλαστοπροσωπίας - Ήταν γνήσιο το διαβατήριο - Προσπάθησε να διαφύγει από την Πάφο στο Βέλγιο

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονη για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας στον αερολιμένα Πάφου κατά την αναχώρηση της για το Βέλγιο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες στις 12:00 μέλος του κέντρου ελέγχου διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Πάφου, ενώ διενεργούσε διαβατηριακό έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων, παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής με πρόθεση να αναχωρήσει για το Βέλγιο.

Η γυναίκα, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, παρουσίασε ένα γαλλικό διαβατήριο σε όνομα 19χρονης, το οποίο μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν μεν γνήσιο, αλλά το πρόσωπο που απεικονίζονταν στο διαβατήριο δεν έμοιαζε με το πρόσωπο της κοπέλας που το κρατούσε.

Ανακρινόμενη η ύποπτη στην μητρική της γλώσσα, φέρεται να παραδέχτηκε ότι τα πραγματικά της στοιχεία είναι άλλα, ότι είναι 25χρονη με καταγωγή από το Κόνγκο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε των στοιχείων της διαπιστώθηκε ότι στην Κύπρο βρίσκεται νόμιμα, ως αιτήτρια πολιτικού ασύλου και πως η αίτηση της βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση. Κατόπιν τούτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για την υπόθεση της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE