Στη φυλακή για 11 χρόνια – Ένοχοι διακινητές ναρκωτικών με... ταξί

Στη φυλακή για 11 χρόνια – Ένοχοι διακινητές ναρκωτικών με... ταξί

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 42χρονη σε 11 χρόνια φυλάκιση και 59χρονο σε 10 χρόνια φυλάκιση, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στις 13/11/2021, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο ΤΑΞΙ όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα εν λόγω πρόσωπα και που λίγο προηγουμένως είχε αναχωρήσει από χώρο παραλαβής δεμάτων, εταιρείας στη Λάρνακα.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος η ποσότητα φυτικής ύλης μικτού βάρους 18.7 κιλών, σε οκτώ νάιλον συσκευασίες, μέσα σε δύο δέματα, που έφεραν συγκεκριμένους αριθμούς αποστολής δεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE