Κατακυρώθηκε προσφορά για παραγγελία και αγορά 20.500 τόνων αραβόσιτου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Γεωργίας

Κατακυρώθηκε προσφορά για παραγγελία και αγορά 20.500 τόνων αραβόσιτου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Γεωργίας

Κατακυρώθηκε προσφορά για παραγγελία και αγορά 20.500 τόνων αραβόσιτου, ποσότητα που αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο το συντομότερο δυνατό, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της διαδικασίας αγοράς 36.000 τόνων πρώτων υλών ζωοτροφών που ενέκρινε πρόσφατα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε ανακοίνωση το Υπουργείο Γεωργίας αναφέρει ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών, θα επαναληφθεί η διαδικασία για υποβολή και κατακύρωση προσφορών για παραγγελία και αγορά της προβλεπόμενης από την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ποσότητας 15.500 τόνων κριθαριού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE