Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δυο ομάδες του νησιού, Πάφος και ΑΕΛ, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν το «παράθυρο» της ειδικής μετεγγραφικής περιόδου που άνοιξε πριν δέκα μέρες η ΦΙΦΑ.

Συγκεκριμένη η απόφαση ήταν η ακόλουθη:

«Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δίνει το δικαίωμα στους ξένους των δύο χωρών να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους αυτών των ομοσπονδιών υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, εντάσσοντας τους ποδοσφαιριστές και από την τρέχουσα σεζόν. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν το πολύ δύο μεταγραφές από τη συγκεκριμένη "συνθήκη"».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE