Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δυο ομάδες του νησιού, Πάφος και ΑΕΛ, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν το «παράθυρο» της ειδικής μετεγγραφικής περιόδου που άνοιξε πριν δέκα μέρες η ΦΙΦΑ.

Συγκεκριμένη η απόφαση ήταν η ακόλουθη:

«Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δίνει το δικαίωμα στους ξένους των δύο χωρών να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους αυτών των ομοσπονδιών υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, εντάσσοντας τους ποδοσφαιριστές και από την τρέχουσα σεζόν. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν το πολύ δύο μεταγραφές από τη συγκεκριμένη "συνθήκη"».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE