Υπο κράτηση ο 46χρονος - Έβαλε φωτιά σε οικία

Υπο κράτηση ο 46χρονος - Έβαλε φωτιά σε οικία

Υπό τριήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, τέθηκε 46χρονος ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού υποστατικού στην Πάφο.

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 14 Μαρτίου, 2022, εκδηλώθηκε φωτιά σε υποστατικό, στην Πάφο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στις πόρτες του υποστατικού. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE