Υπο κράτηση ο 46χρονος - Έβαλε φωτιά σε οικία

Υπο κράτηση ο 46χρονος - Έβαλε φωτιά σε οικία

Υπό τριήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, τέθηκε 46χρονος ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού υποστατικού στην Πάφο.

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 14 Μαρτίου, 2022, εκδηλώθηκε φωτιά σε υποστατικό, στην Πάφο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στις πόρτες του υποστατικού. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE