Δράμα χωρίς τέλος στην Ουκρανία: 10 εκατ. οι εκτοπισμένοι του πολέμου - Ανελέητο σφυροκόπημα των Ρώσων

Δράμα χωρίς τέλος στην Ουκρανία: 10 εκατ. οι εκτοπισμένοι του πολέμου - Ανελέητο σφυροκόπημα των Ρώσων

Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους εξαιτίας του καταστροφικού πολέμου που διεξάγεται από την Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο Υπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Φιλίππο Γκράντι.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι τόσο καταστροφικός που 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους, είτε έχουν μετακινηθεί εντός της Ουκρανίας, είτε διέφυγαν στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο Φιλίππο Γκράντι.

Η χώρα σφυροκοπείται αλύπητα από τους Ρώσους που χτύπησαν ξανά με υπερηχητικούς πυραύλους.

Στόχος αυτή τη φορά αποθήκες καυσίμων στην περιοχή του Μικολάεβ.

Επίθεση έγινε και από τη Μαύρη θάλασσα ενώ χτύπημα καταγράφηκε και στην Κασπία με πυραύλους Κρουζ σε πολλαπλούς στόχους.

Χωρίς τέλος είναι το δράμα των εγκλωβισμένων στην Μαριούπολη καθώς οι βομβαρδισμοί είναι συνεχείς.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE