Σήμερα η συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ - Επικυρώνει την υποψηφιότητα Α. Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σήμερα η συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ - Επικυρώνει την υποψηφιότητα Α. Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Πραγματοποιείται σήμερα η συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού, η οποία και αναμένεται να επικυρώσει την υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.


Το Ανώτατο Συμβούλιο, το οποίο είχε συγκληθεί αρχικά για τις 12 Μαρτίου, είχε αναβληθεί λόγω της νόσησης του κ. Νεοφύτου με κορωνοϊό και συνέρχεται σήμερα στις 10:30, στο στάδιο «Ελευθερία».

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.