Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους θαμώνες στη Λεμεσό για Βανδή και Μπισμπίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους θαμώνες στη Λεμεσό για Βανδή και Μπισμπίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντέμης και Βανδή ο καθε ένας εχει πάρει το δρόμο του. Ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έγινε πρώτα γνωστός.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποίος δεν κρύβονται , ενώ η Βανδή που περσι και φέτος εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί στη Λεμεσο , απολαμβάνει αρκετές φορές την παρουσία του συντρόφου της ο οποίος βρίσκεται στο νησί για να περνά χρόνο μαζί της.

Χθες Σαββατο ο Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή , με το βλέμμα καρφωμένο πάνω της, ανταλλαγές ματιών αλλά και στο τέλος δημόσιες αγκαλιες.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE