Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους θαμώνες στη Λεμεσό για Βανδή και Μπισμπίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους θαμώνες στη Λεμεσό για Βανδή και Μπισμπίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντέμης και Βανδή ο καθε ένας εχει πάρει το δρόμο του. Ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έγινε πρώτα γνωστός.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποίος δεν κρύβονται , ενώ η Βανδή που περσι και φέτος εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί στη Λεμεσο , απολαμβάνει αρκετές φορές την παρουσία του συντρόφου της ο οποίος βρίσκεται στο νησί για να περνά χρόνο μαζί της.

Χθες Σαββατο ο Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή , με το βλέμμα καρφωμένο πάνω της, ανταλλαγές ματιών αλλά και στο τέλος δημόσιες αγκαλιες.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE