Εξοργισμένοι οι Κτηνοτρόφοι: Πήγαν έξω από το Προεδρικό με τα ζώα τους για να διαμαρτυρηθούν – Δείτε βίντεο

Εξοργισμένοι οι Κτηνοτρόφοι: Πήγαν έξω από το Προεδρικό με τα ζώα τους για να διαμαρτυρηθούν – Δείτε βίντεο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο από τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι ζητούν άμεση οικονομική στήριξη τους, λόγω της αύξησης που καταγράφεται στην τιμή των σιτηρών και των ζωοτροφών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ και κινήθηκαν προς το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν αργότερα στο «Σπίτι της Ευρώπης» όπου και θα επιδώσουν ψήφισμα.

Εξοργισμένοι οι κτηνοτρόφοι, τόνισαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, καθώς τα έσοδα τους μειώνονται και τα έξοδα τους αυξάνονται.

Οι διαμαρτυρόμενοι εμφανίστηκαν άκρως εξοργισμένοι, υπογράμμισαν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, αφού τα έσοδα τους μειώνονται και τα έξοδα τους αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, πήγαν έξω από το Προεδρικό μαζί με τα ζώα τους με σκοπό να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του κλάδου τους.

Την ίδια ώρα, οργισμένοι φαίνονται και οι νέοι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου, τονίζοντας πως δεν έχουν μέλλον και σημειώνοντας πως ξόδεψαν πολλά λεφτά για να οργανώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Δείτε εδώ βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE