Εξοργισμένοι οι Κτηνοτρόφοι: Πήγαν έξω από το Προεδρικό με τα ζώα τους για να διαμαρτυρηθούν – Δείτε βίντεο

Εξοργισμένοι οι Κτηνοτρόφοι: Πήγαν έξω από το Προεδρικό με τα ζώα τους για να διαμαρτυρηθούν – Δείτε βίντεο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο από τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι ζητούν άμεση οικονομική στήριξη τους, λόγω της αύξησης που καταγράφεται στην τιμή των σιτηρών και των ζωοτροφών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ και κινήθηκαν προς το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν αργότερα στο «Σπίτι της Ευρώπης» όπου και θα επιδώσουν ψήφισμα.

Εξοργισμένοι οι κτηνοτρόφοι, τόνισαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, καθώς τα έσοδα τους μειώνονται και τα έξοδα τους αυξάνονται.

Οι διαμαρτυρόμενοι εμφανίστηκαν άκρως εξοργισμένοι, υπογράμμισαν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, αφού τα έσοδα τους μειώνονται και τα έξοδα τους αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, πήγαν έξω από το Προεδρικό μαζί με τα ζώα τους με σκοπό να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του κλάδου τους.

Την ίδια ώρα, οργισμένοι φαίνονται και οι νέοι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου, τονίζοντας πως δεν έχουν μέλλον και σημειώνοντας πως ξόδεψαν πολλά λεφτά για να οργανώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Δείτε εδώ βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE