Πάνω από 130 τροχαίες παραβάσεις το τριήμερο στην Πάφο - Οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Πάνω από 130 τροχαίες παραβάσεις το τριήμερο στην Πάφο - Οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Εκατόν τριάντα μία καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο το τελευταίο τριήμερο.

Στα πλαίσια της προσπάθεια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά και μείωση των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις και κλοπές έγιναν συνολικά 131 καταγγελίες, το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου από τις 131 καταγγελίες η μία καταγγελία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 18 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ζώνη ασφαλείας, 55 καταγγελίες για οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας .

Ακόμη μια καταγγελία για οδήγηση οχήματος με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, 3 καταγγελίες οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια οδηγού, 5 καταγγελίες χωρίς ασφάλεια, 2 καταγγελίες για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και άλλες 14 καταγγελίες κατά παράβαση του κώδικά οδικής συμπεριφοράς.

Όσον αφορά τις τροχαίες οδικές συγκρούσεις ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως συνολικά σημειώθηκαν πέντε εκ των οποίων οι τρεις με υλικές ζημιές, ενώ σε μία σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμό ενός προσώπου.

Οι εκστρατείες για τις τροχαίες παραβάσεις θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE