ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άσκηση με πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Μην ανησυχήσετε

Άσκηση με πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Μην ανησυχήσετε

Κοινή άσκηση Αστυνομίας και της Αεροπορικής Ασφάλειας Ισραηλινών Αρχών εκτάκτου περιστατικού «Joint Tactical Training 2022» στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πληροφορείται το κοινό ότι, αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου, 2022, και μεταξύ των ωρών 22:00-02:00 (23/3/2022) θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κοινή άσκηση εκτάκτου περιστατικού «Joint Tactical Training 2022» μεταξύ της Αστυνομίας Κύπρου-Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και της Αεροπορικής Ασφάλειας Ισραηλινών Αρχών.

Σκοπός της άσκησης είναι η συνεργασία και η άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση έκνομου περιστατικού στους χώρους των Αεροδρομίων με τη συμμετοχή των μελών της Δ.Α.Σ.Α και του προσωπικού των Ισραηλινών Αερογραμμών. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει συμμετοχή και συνεργασία και άλλων εμπλεκομένων φορέων των Αεροδρομίων, όπως της διαχειρίστριας εταιρείας Hermes Airports Ltd, της πολιτικής αεροπορίας, της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας ICTS, εταιρειών εδάφους κ.α.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο που ορίστηκε η άσκηση δεν θα δραστηριοποιούνται πτήσεις (αφίξεις και αναχωρήσεις).
Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα πραγματοποιηθούν διάφορα σενάρια σε χώρους του Αεροδρομίου, όπου εκτελούνται οι Ισραηλινές πτήσεις, ενώ θα ριχθούν πυροβολισμοί με αβολίδωτα φυσίγγια.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό, αφού πρόκειται για άσκηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top