Δύο τραυματίες σε επεισόδιο σε λύκειο στη Σουηδία

Δύο τραυματίες σε επεισόδιο σε λύκειο στη Σουηδία

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε περιστατικό που χαρακτηρίστηκε "σοβαρό έγκλημα" σε λύκειο στην πόλη Μάλμε , στη νότια Σουηδία, έγινε γνωστό τη Δευτέρα από την αστυνομία της χώρας.

 

"Ενας άνθρωπος συνελήφθη. Η αστυνομία έχει θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο", αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε γύρω στις 19.30 ώρα Κύπρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Malmo Latinskola, ένα μεγάλο λύκειο στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Σε πλάνα που μετέδωσε η σουηδική τηλεόραση διακρίνονται οι κορδέλες με τις οποίες η αστυνομία απέκλεισε την πρόσβαση στον χώρο. Περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη ούτε ο τρόπος με τον οποίο έδρασε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE