Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Λεμεσό - Περίπου 100 χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία

Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Λεμεσό - Περίπου 100 χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία

Διάρρηξη σε οικία 62χρονου γνωστού επιχειρηματία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 19:30-21:00, άγνωστοι εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται στην περιοχή των Καλογήρων και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ένοικοι ήταν εντός της οικίας, ωστόσο δεν είχαν αντιληφθεί τους δράστες.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στον 1ο όροφο της οικίας από συρόμενο παράθυρο.

Να σημειωθεί ότι η ληστεία υπολογίζεται μεταξύ 80 και 100 χιλιάδων ευρώ.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.