Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Λεμεσό - Περίπου 100 χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία

Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Λεμεσό - Περίπου 100 χιλιάδες ευρώ τα κλοπιμαία

Διάρρηξη σε οικία 62χρονου γνωστού επιχειρηματία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 19:30-21:00, άγνωστοι εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται στην περιοχή των Καλογήρων και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ένοικοι ήταν εντός της οικίας, ωστόσο δεν είχαν αντιληφθεί τους δράστες.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στον 1ο όροφο της οικίας από συρόμενο παράθυρο.

Να σημειωθεί ότι η ληστεία υπολογίζεται μεταξύ 80 και 100 χιλιάδων ευρώ.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE