Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε καταγγελίες 16 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.568 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 333 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 148 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 387 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 87 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 123 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE