Δεύτερη σύλληψη για κλοπή μηχανών αυτοκινήτων - Χειροπέδες σε 17χρονο

 Δεύτερη σύλληψη για κλοπή μηχανών αυτοκινήτων - Χειροπέδες σε 17χρονο

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου προσώπου, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Μετά τη σύλληψη 19χρονου με δικαστικό ένταλμα, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθη και 17χρονος, επίσης με δικαστικό ένταλμα. Ο 17χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Υπό κράτηση τελεί και ο 19χρονος, βάσει δικαστικού διατάγματος διάρκειας τεσσάρων ημερών, που εξέδωσε νωρίτερα τη Δευτέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η υπόθεση αφορά στη διάρρηξη, μεταξύ των ημερομηνιών 12-16 Μαρτίου, δύο αποθηκών σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, από όπου κλάπηκαν δέκα μηχανές αυτοκινήτων και τα δέκα κιβώτια ταχυτήτων των μηχανών, αριθμός μπαταριών αυτοκινήτων, δύο γεωργικά εργαλεία που εφαρμόζονται σε γεωργικό ελκυστήρα και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE