LIFESTYLE

Άγριο κράξιμο Κύπριου δημοσιογράφου σε ξανθιά παρουσιάστρια: «Μενεγάκη δεύτερης κατηγορίας, κυνηγά το φακό όπως ο σκύλος το λουκάνικο»

Άγριο κράξιμο Κύπριου δημοσιογράφου σε ξανθιά παρουσιάστρια: «Μενεγάκη δεύτερης κατηγορίας, κυνηγά το φακό όπως ο σκύλος το λουκάνικο»

Στο στόχαστρο γνωστού δημοσιογράφου και τηλεκριτικού, έπεσε για ακόμη μια φορά η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μοργκαν Νικολάου.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη, ο οποίος μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο περιοδικό TV Mania έριξε τα πυρά του στην ξανθιά παρουσιάστρια η οποία έχει απασχολήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό.

H Λεμεσιανή παρουσιάστρια του καναλιού «Εxtra» κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικό κοινό αλλά και πολέμιους με αποτέλεσμα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χάμπαλλης να ασχοληθεί για ακόμα μια φορά για το τηλε-σκουπίδι όπως αφήνει να εννοηθεί μέσα από το «στόλισμα» που κάνει στην δεύτερης κατηγορίας Μενεγάκη, όπως την χαρακτηρίζει, που κυνηγά το φακό όπως ο σκύλος το λουκάνικο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά «Γι΄αυτήν την παρουσιάστρια αναφέρθηκα και σε παλαιότερο editorial μου, όταν το κανάλι της έδειξε την πόρτα εξόδου από την εκπομπή καζαντί που παρουσίαζε με τον Ανδρέα Αργυρίδη. Γιατί, το θεώρησαν σου λέει δεοντολογικά λάθος να χαριεντίζεται από τη μια με τα hot pants και αποκαλυπτικά μπουστάκια στο τηλεπανηγύρι της Τετάρτης κι από την άλλη να το παίζει Κλαούντια Καρντινάλε στις κιτσάτες επιθεωρήσεις του καναλιού και πρώτο όνομα πίστα στην πολιτικού περιεχομένου εκπομπή «Επτά μέρες Κύπρος». Η περίπτωση της Μαρίας Μόργκαν Νικολάου χρήζει ιδιαίτερης προσοχής αφού δεν είναι μια όποια και όποια «τηλεπερσόνα».

Βρήκε τον τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το να γίνεται στόχος των media. Κυρίως τις Τετάρτες – και τώρα τις Δευτέρες, που το όνομα της παίζει περισσότερο στο Facebook απ ότι ο Βαρουφάκης όταν ανέλαβε υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Μετρημένη στο λεξιλόγιο (έτσι κι αλλιώς δυο – τρεις ατάκες μπορεί να ξεστομίσει με συχνές επαναλήψεις) κι αποκαλυπτική στην εμφάνιση της (το μεγαλύτερο ατού της).

Όσο για τους συμπαρουσιαστές της, ακούγεται ότι πνέουν τα μένεα μαζί της. Πρώτον γιατί δεν τους αφήνει να σταυρώσουν λέξη, δεύτερον κυνηγά το φακό όπως ο σκύλος το λουκάνικο και τρίτον φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα, τη συμπαρουσίαση με τον Αυτιά του «Bingo Show». Βρέθηκε με μαύρη τουαλέτα και τα μαλλιά μπούκλα στην πρεμιέρα της «εκπομπής» τη στιγμή που το κανάλι άλλες διαφήμιζε για συμπαρουσίαση. Κι έτσι ο Αυτιάς αναγκάζεται να κάνει κουμάντο σε δυο μοντέλες και σε μια wannabe δεύτερης κατηγορίας Μενεγάκη με εμφανέστατο τον εκνευρισμό του αφού δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής άνθρωπος να του πιάσει την «μπουκιά» από το στόμα».    

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top