ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Στα 6,12 εκατ. οι απώλειες και 474,7 εκατ. περιστατικά ο παγκόσμιος απολογισμός της Covid-19

Στα 6,12 εκατ. οι απώλειες και 474,7 εκατ. περιστατικά ο παγκόσμιος απολογισμός της Covid-19

Ξεπέρασε τα 6,12 εκατομμύρια και τα 474,7 εκατ. ο συνολικός απολογισμός των θανάτων και των μολύνσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, με 4.966 απώλειες και 1,6 8 εκατ. κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με την καταμέτρηση της ιστοσελίδας Worldomoters, οι ενεργές λοιμώξεις ανέρχονται σε 58,4 εκατ., εκ των οποίων το 99,9% παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία και μόλις 0,1% βρίσκεται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση. Από τη νόσο έχουν ανακάμψει συνολικά 410,17 εκατ.

Τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε η Νότιος Κορέα με 353.725 νέες λοιμώξεις και 384 θανάτους, με δεύτερη τη Γερμανία με 268.357 νέα κρούσματα και 324 θανάτους, με την Γαλλία να ακολουθεί με 180.777 νέες μολύνσεις και 133 απώλειες. Στις ΗΠΑ, τη χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, καταγράφηκαν 23.607 νέα περιστατικά και 817 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top