ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία   

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 27/3/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού παρά τη συμβολή του με την οδό Ονησίλου στον Άγιο Τύχωνα, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης γερανού από ιδιωτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE