ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία   

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 27/3/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού παρά τη συμβολή του με την οδό Ονησίλου στον Άγιο Τύχωνα, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης γερανού από ιδιωτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE